• Onvergetelijke uitjes met kortingen tot wel 50%
  • Al meer dan 400.000 tevreden klanten
  • Fantastische uitjes voor de hele familie
Terug naar alle aanbiedingen
Uitverkocht

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Avonturenboerderij Molenwaard

Afbeelding van Avonturenboerderij Molenwaard

Beleef de allerleukste avonturen met de hele familie in de Zuid-Hollandse polder bij Avonturenboerderij Molenwaard. Melk de koeien, vaar mee in het bootje, maak een ponyritje, verdwaal in het wilgendoolhof of bestuur je eigen tractor. Ontmoet de allerliefste boerderijdieren, bezoek de oude molen, help mee in de moestuin en picknick gezellig samen in de wei. Geniet van de vrolijke voorstellingen van Fien en Teun of leer meer over de bijen, over pony’s, over kaas maken en hoe een molen werkt in de boerenkartheatershows. Ook is er iedere maand een ander thema met extra activiteiten, met in november en december ‘Winter op de Boerderij’: schaats een rondje op de schaatsbaan of begroet de Sint en Pieten.

Kinderschaatsbaan
Kom samen met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes gezellig schaatsen op de Fien & Teun-kinderschaatsbaan bij de Avonturenboerderij. Schaatsen voor de kinderen zijn te leen op het park, en zijn inbegrepen bij de entreeprijs.

Ga op ontdekkingstocht, behaal je boerderijdiploma en word net als Fien & Teun een écht boertje of boerinnetje. Bij Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is!