Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
€41 Korting €80,- €39,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Bij de workshop zilver maak je de mooiste ringen en draden. Je hebt de keuze uit drie workshops: zilveren ring (zonder tekst), zilveren ring met tekst en een zilveren ring van draad.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Maak de mooiste sieraden

Ben jij creatief en vind je het leuk om zelf dingen te maken? Dan is een workshop zilver echt iets voor jou! Echt een leuk uitje voor jong en oud. Maak de mooiste ringen en draden. Je hebt de keuze uit drie verschillende workshops: zilveren ring (zonder tekst), zilveren ring met tekst en een zilveren ring van draad. Dus er zit ook zeker iets voor jou er tussen! De workshops zijn inspirerend, leuk en gezellig. Je zit samen in een grote ruimte en krijgt alle benodigde materialen en gereedschappen, zodat je aan de slag kunt. Tips & tricks krijg je van de professionele begeleider. De workshop zilver is leuk om zelf te doen of geef het cadeau aan een ander.

Workshops

- 3 uur zilveren ring standaard
- 3 uur zilveren ring tekst
- 3 uur zilveren ring draad

Ringen (standaard/tekst)

Bij deze gezellige workshop maak je een zilveren ring van 5 mm breed. Tegen een kleine bijbetaling is 8 mm breed ook mogelijk, net wat je zelf wil. Er zijn verschillende modellen en afwerkingen waar je uit kan kiezen: ciseleren (hamerslag), hoogglans, mat, ijs of een combinatie hiervan.

Ringen (draad)

Ook deze workshop is super gezellig en leerzaam en is ook weer anders dan de andere, je gaat namelijk in 2 uur een prachtige zilverdraad design ring maken, dit doe je van 50cm zilverdraad.

Workshops zijn inclusief:

- Ervaren begeleider
- Materiaal & gereedschappen
- Geschikte workshopruimte

;

Praktische informatie

Locaties

  • Rotterdam
  • Eindhoven
  • Harderwijk
  • Antwerpen (Merksplas)
€41 Korting
€80,
00
€39,
00