• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Familiepark Drievliet

Uitverkocht

Dagje Drievliet..... Wie wil dat nou niet?

Deze zomer is er in Familiepark Drievliet van alles te beleven. Maak een fietstocht door de lucht, een vrije val vanaf 13 meter hoogte, koel af in het waterpark en prikkel al je zintuigen in het CineMagic 5D theater!

Beleef deze zomer een waanzinnig avontuur en geniet van snelle attracties, spannende shows en groot waterpret.. Familiepark Drievliet is t/m 1 september dagelijks vanaf 10:00 uur geopend. De absolute topattractie is de achtbaan Formule X. Het is de eerste X-Car Launch Coaster ter wereld. De achtbaantrein accelereert in 2 seconden van 0 naar 70 km/u, schiet daarna door een grote looping gevolgd door een sensationele kurk. De echte durfal mag deze attractie niet missen!

Waterpret voor jong en oud!
Familiepark Drievliet heeft onlangs het nieuwe Spray Park in gebruik genomen. Op deze waterdoorlopende vloer is een interactieve waterspeelplaats met 30 speelelementen geplaatst. Zo zijn er voor de allerkleinsten o.a. een waterparaplu, waterstenen en een heuse waterpiano te vinden. De grotere kinderen kunnen zich prima vermaken met de tuimelemmers, waterkanonnen en watertunnels. Het Spray Park van maar liefst 1000 m2 groot is zeker in de zomervakantie een welkome toevoeging op het attractie-aanbod van Familiepark Drievliet!

CineMagic 5D Theater
Laat al je zintuigen prikkelen in Drievliet's CineMagic 5D Theater. Voel het gespetter van de zee, het schommelen van het piratenschip in de wind, de kracht van de mist en de lucht van de stinkende kapitein Scabb op zoek naar de legendarische schat van Skull Rock. Zet de speciale bril op, onderga de sensatie van de dynamische stoel die synchroon loopt met het haarscherpe beeld en beleef het avontuur!

;

Praktische informatie

Familiepark Drievliet

Locatie

Jan Thijssenweg 16

2495 AH Den Haag

Nederland

Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden

Bekijk hier alle actuele openingstijden

TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn tot en met 27 oktober 2019 geldig