Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
50% KORTING €119,- €59,-
Gratis verzending Topaanbieding Levenslange garantie
Met deze DUCQ anti-aanbaklaag koekenpan maak jij de lekkerste gerechten klaar. De extra harde antiaanbaklaag kan nog hogere temperaturen aan dan een standaard antiaanbaklaag. Nu te bestellen voor €59,- met 50% korting!
Gratis verzending. Levertijd bedraagt 1-3 werkdagen. Voor dit product wordt een retourtermijn van 14 dagen na levering gehanteerd.

DUCQ 3-laagse antiaanbakpannen

Het Nederlands DUCQ heeft pannen ontwikkeld met de beste 3-laags antiaanbaklaag (vrij van PFOA). Deze zijn opgebouwd uit 3 lagen waardoor de pan de warmte optimaal verdeelt en zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Nu tijdelijk beschikbaar met korting: koekenpan (in 20 cm, 24cm en 28cm), een wokpan (28cm) en diverse voordelige combinatie sets.

Bekijk hier alle pannen uit de DUCQ-collectie.

Koekenpan 24cm met anti-aanbaklaag

Een koekenpan met anti-aanbaklaag mag niet ontbreken in de keuken. Of het nu is om pannenkoeken of een heerlijke visfilet te bakken; met deze stevige 3-laags koekenpan en het beste, gladde antiaanbak materiaal wordt koken een eitje. Na gebruik mag de pan gewoon in de vaatwasser. Net zo handig.

Diameter 24 cm | Hoogte 5 cm | Gewicht 1,3 kg | Vaatwasbestendig | Warmtebron: elektrisch, gas, halogeen, inductie, oven | Levenslange garantie

Bekijk hier meer informatie over het onderhoud en de voorwaarden.

;

Handig om te weten

Onderhoud DUCQ pannen

Laat de pan afkoelen voordat je deze afspoelt. Gebruik bij het schoonmaken warm water voor de binnenkant van uw DUCQ pan. Koud water in een hete pan kan uitzetting van het metaal veroorzaken hetgeen tot vervorming kan leiden. De pan is vaatwasser bestendig, maar is ook eenvoudig met de hand schoon te maken door de uitstekende antiaanbak eigenschappen. Voorkom krassen en gebruik geen staalwol of schuurspons. Voor een optimale levensduur van de pan wordt geadviseerd houten en/of siliconen spatels te gebruiken tijdens het koken. Gebruik panbeschermers bij het opbergen van jouw anti-aanbakpannen om krassen en beschadigingen aan de randen te voorkomen.

Voorwaarden

- Dit product kan tot 14 dagen na levering worden geretourneerd, ongebruikt en in de originele verpakking. De kosten voor de retourzending komen voor rekening van de consument.
- Levenslange garantie geldt alleen op fabricagefouten.

50% KORTING
€119,
00
€59,
00