Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Escape Room (max 7 pers div locaties)

(Tijdelijk) niet beschikbaar

The Class Room (Dordrecht)
In The Class Room volg je lessen bij juf Hazel op het gebied van rekenen, taal, aardrijkskunde en Engels. Maar blijf je concentratie erbij houden, want juf Hazel houdt niet van onoplettende leerlingen. In haar klaslokaal krijg je al snel een stapel strafwerk te pakken... Houd jij je hoofd koel tijdens de les?

The Precious Room (Dordrecht)
In deze kamer krijg je geen hints, je gaat zelf op zoek naar de meest waardevolle schat die Roxy ontnomen is. Roxy is gesloopt door verdriet en woede... Help jij haar mee? Ohja, Roxy spreekt alleen Engels, maar ze gaat langzaam en is prima te volgen. Tenminste als jij haar goed bevalt...

Lab Madness (Rotterdam)
Ken je horror madness paintball? Dit is hetzelfde, maar dan in het kleine laboratorium van Professor Drs. H. Cl. Oja, ook zonder paintball, maar met je beste vriendin op de operatietafel. Bij binnenkomst blijkt het allemaal mee te vallen, alles is schoon, steriel en strak. Maar waar is je vriendin dan precies? Tijd om op onderzoek uit te gaan. Weet wel dat de dokter graag uitkijkt naar nieuwe patiënten, en soms moet je keuzes maken in het leven... om te blijven leven...

De Goudmijn (Amsterdam)
Daal af in een oude mijnschacht met alleen je zaklamp en wat bravado. De mijn staat op instorten, maar zit ook vol met goud. Wie rijk wilt worden moet risico’s nemen, toch?

De Paleiskamer (Apeldoorn)
Een prachtige paleiskamer, althans, dat was het. Meubilair is verplaatst, schilderijen en foto’s hangen scheef en er hangt een sfeer van mysterie. Je krijgt een benauwend gevoel, alleen met versterkt door het geluid van de deur die achter in je slot valt.

;

Praktische informatie

Locaties

Vest 108, 3311 TX Dordrecht

Bekijk hier de routebeschrijving

Bergse Linker Rottekade 20, 3056 LA Rotterdam

Bekijk hier de routebeschrijving

Oudezijds Armsteeg 24, 1012 GP Amsterdam

Bekijk hier de routebeschrijving

Nieuwstraat 163, 7311 BN Apeldoorn

Bekijk hier de routebeschrijving

Openingstijden

Dordrecht:

Maandag t/m woensdag: tussen 12:00 en 21:30
Donderdag: tussen 12:00 en 23:00
Vrijdag t/m zondag: tussen 12:00 en 00:00

Rotterdam:

Elke dag tussen 9:00 en 23:30

Amsterdam:

Elke dag tussen 9:00 en 23:00

Apeldoorn:

Elke dag tussen 9:00 en 23:30