• Onvergetelijke uitjes met kortingen tot wel 50%
  • Al meer dan 400.000 tevreden klanten
  • Fantastische uitjes voor de hele familie
Terug naar alle uitjes
Avondjes uit Concerten en shows, Theater en musicals

Lazarus

Betrouwbaar 100% ticket garantie Betaal veilig
Vanaf
€29,
00
Wij werken samen met een externe partij voor de afhandeling van de bestelling.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,85 transactiekosten per bestelling.
Afbeelding van Lazarus

Lazarus. David Bowie’s laatste, meeslepende meesterwerk

Popster David Bowie was een audiovisuele kunstenaar, een stijlicoon, een fenomeen in vele gedaanten. Ongrijpbaar en onnavolgbaar. In december 2015 beleefde de ongeneeslijk zieke Bowie de première van zijn laatste meesterstuk. Lazarus. Lazarus is zijn testament, zijn requiem, zijn muzikale totaalkunstwerk – in januari 2016 overleed hij. Het muziekblad Rolling Stone omschrijft Lazarus als “Wild, fantastical, eye-popping. A surrealistic tour de force.”

Alter ego
In Lazarus ontmoeten we Bowie’s alter ego, Thomas Newton, die ons meeneemt door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis die wordt omlijst door hits als ‘Absolute Beginners’, ‘Changes’, ‘Heroes’ en ‘This is not America’. Ook hoor je het nummer Lazarus, dat op Bowie’s allerlaatste album Blackstar is uitgebracht.

Dit zag je nog nooit
Lazarus is must see theater. Een mysterieuze, meeslepende en emotionele rollercoaster. Anders dan alles wat je ooit zag. Vanaf 3 oktober 2019 slechts drie maanden te zien in Nederland, exclusief in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Alle hits van Bowie worden net als het origineel in het Engels gezongen.

Aanbieding delen:

Praktische informatie

Vanaf
€29,
00