• Onvergetelijke uitjes met kortingen tot wel 50%
  • Al meer dan 400.000 tevreden klanten
  • Fantastische uitjes voor de hele familie
Terug naar alle uitjes
Uitverkocht

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Avonturenboerderij Molenwaard

Direct te gebruiken 100% ticket garantie Betaal veilig
Klik op onderstaande button om het type ticket(s) te selecteren en te bestellen.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.
Afbeelding van Avonturenboerderij Molenwaard

Ontdek met de hele familie van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij het nieuwe themapark Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers, Zuid-Holland.

Waar spelen ontdekken is!
Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koeien melken en vogels kijken tot bootje varen en pony rijden. Met een divers aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Aan het eind van de dag verlaat je het park zelfs met een welverdiende boerderijdiploma, en ben je een écht boertje of boerinnetje net als Fien & Teun.

Fien & Teun
Fien & Teun, het liefste boertje en boerinnetje, kunnen niet wachten om vriendjes te worden met jou. En dus zijn ze op hoogseizoendagen en 'vroeger-vrij dagen' aanwezig voor een dikke knuffel, leuke foto en een vrolijke minishow. Bovendien kun je dan ook genieten van drie boerentheaters én krijgen Fien en Teun bijzondere gasten op bezoek tijdens de themamaanden, zoals Peppa Pig of Kikker.

Gezellige beestenboel
Aaien, knuffelen of voeren... bewonder samen de boerderijdieren van dichtbij. Van kakelende kippen tot wollige schapen, ontdek de bijzondere dierenwereld.

Avonturenboerderij Molenwaard kent drie type parkdagen: hoogseizoen-, laagseizoen-, en vroeger-vrij dagen. Op alle dagen kun je genieten van de activiteiten op het park; alleen het entertainment verschilt. Alle type dagen met entertainmentprogramma vind je in de kalender op de homepagina

Aanbieding delen:

Praktische informatie

Afbeelding van Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard

Locatie

Wilgenweg 3

2964 AM Groot-Ammers

Nederland

Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden

10:30 - 16:30 uur      Park
10:00 - 17:00 uur      Voorplein*
*Op hoogseizoendagen sluit het voorplein om 17:30 uur. 

Op maandagen gesloten m.u.v. vakanties en feestdagen. 
November: woensdag, vrijdag en alle weekenden geopend
December : woensdag 5 december, het eerste weekend en de kerstvakantie geopend 
25 december en 1 januari gesloten

LET OP: tickets voor dit uitje zijn te bestellen tot en met 28 oktober 2018. Als je in deze periode tickets hebt besteld, heb je tot en met 6 januari 2019 om eropuit te gaan. De tickets kun je na bestelling verzilveren op de volgende pagina: avonturenboerderij-persgroep.ntk.nl

Aanbieding delen
Afbeelding van Avonturenboerderij Molenwaard
Afbeelding van Avonturenboerderij Molenwaard