• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Plopsaland De Panne

Uitverkocht

Kabouter Plop, Samson & Gert, Bumba en Maya de Bij ontvangen je met open armen in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows, Meet & Greets en liveoptredens.

HALLOWEEN IN PLOPSALAND DE PANNE
Kom griezelen tijdens de vele verschillende Halloween activiteiten! Geniet van een spetterend optreden van De KetnetBand, of ga de foto gaan met Campus 12 tijdens Ketnet Halloween. Dit jaar nodigt de Pompoenkoning bovendien zijn Mexicaanse vrienden uit. Het park staat helemaal in het teken van Dia De Los Muertos. Piet Piraat en Stien Struis nemen je dan weer mee op avontuur tijdens een spannend show!

NIET VOOR SOFTIES: Halloween Scare Nights (14+)
Heb jij je altijd al afgevraagd wat er achter de schermen gebeurt in Plopsaland De Panne? Ontdek het tijdens de Halloween Scare Nights met vier GRATIS scare zones “Freak Circus”, “Camping ’t Zonnetje”en de gloednieuwe zones “Black Swamp” en “Lumberjack”, een angstaanjagende halloweenparade, spetterend vuurwerk en attracties die tot 22 uur open blijven.

;

Praktische informatie

Plopsaland De Panne

Locatie

De Pannelaan 68
8660 De Panne
Belgie

Bekijk de routebeschrijving


Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden

 

TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn tot en met 5 januari 2020 geldig

Vanaf