• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Repelsteeltje en de blinde prinses

€2,50 korting Vanaf €8,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Stap in een wereld die we uit sprookjes, maar ook uit de echte wereld kennen. Want zeg nou zelf: wie had er niet ooit een mannetje op bezoek willen hebben dat al zijn of haar problemen op kon lossen?
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Repelsteeltje en de blinde prinses
Daar is ie weer, de jaarlijkse familievoorstelling die regisseur Pieter Kramer bij Theater Rotterdam maakt. Na voorstellingen als Lang en Gelukkig en Woef Side Story belooft Repelsteeltje opnieuw een feestje te worden met uitzinnige decors, een kolderieke speelstijl en nieuwe teksten op bekende (pop)liedjes.

Een waargebeurd sprookje over belofte en schuld
Het broeit op het paleis tussen de koningin en haar prins-gemaal. Ze maken ruzie over hun blinde dochter, de jacht en wie de baas mag spelen. Het broeit ook bij Joost de varkenshoeder, die opschept over zijn dochter Sterre die 'goud uit stro' kan spinnen. En het broeit zeker bij aardmannetje Repelsteeltje en zijn vrouw Karla, die een groots en meeslepend leven willen.

Er is van alles aan de hand in het bos, op het paleis en onder de grond. Repelsteeltje kijkt wie hij met zijn tovenaarskunsten kan helpen. En dan arriveert er ook nog een geheimzinnige gebedsgenezeres aan het hof, die zegt dat ze het blinde prinsesje kan 'genezen'. Wie houdt zich aan zijn woord? Lukt het Repelsteeltje om zijn naam geheim te houden?

Een stuk vol grappige verwikkelingen, snedige dialogen, gloedvolle liedjes en magische toverkunsten. Want zeg nou zelf: wie had er niet ooit een mannetje op bezoek willen hebben dat al zijn of haar problemen op kon lossen?

Regie Pieter Kramer/Tekst Don Duyns
Met Wart Kamps/Bart Rijnink, Joke Tjalsma, Kim van Zeben, Bas Hoeflaak e.a.

Bestel nu jouw tickets!

;

Praktische informatie

Repelsteeltje en de blinde prinses

Locatie
Theater Rotterdam
Schouwburgplein 25
3012 CL Rotterdam
Bekijk hier de routebeschrijving

Speeldata
14 december 2019 tot 13 april 2020

Leeftijd
8+

€2,50 korting
Vanaf
€8,
00