• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

3 uur durende Slipcursus

€100 Korting €159,- €59,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Slippen, sturen, draaien op glad wegdek en weer recht doorgaan. Een antislipcursus is de manier om een volleerd automobilist(e) te worden.
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.

Beschikbaar op 6 verschillende locaties!

 

Slippen, sturen, draaien op glad wegdek en weer recht doorgaan. Een antislipcursus is de manier om een volleerd automobilist(e) te worden. Natuurlijk kan iedereen die het rijexamen heeft gehaald een auto besturen. Maar wat als de auto door bijv. plotseling remmen of door regen of sneeuw de grip op de weg verliest? Om de auto te blijven beheersen is het noodzakelijk dat je leert waarom de auto zijn grip verliest, hoe je hierop kunt anticiperen en als het dan toch gebeurt, hoe je moet handelen.

Voor de 3 uur durende slipcursus wordt er begonnen met klassikaal een stukje theorie. Na het theoriegedeelte gaan de deelnemers de theorie in praktijk brengen binnen diverse oefenmomenten.

De volgende onderdelen komen aan bod:

• Verschillende manieren van remmen
• Werking van ABS systeem
• Een correcte noodstop
• Remmen en uitwijken
• Werking van ESP systeem
• Onderstuur / overstuur
• Correctie achterwielslip

In het verkeer (en dus ook tijdens de slipcursussen) is het goed om je zitpositie en stuurhouding correct af te stellen. De deelnemers worden daarbij geholpen en nemen bovenstaande oefeningen door. Zo leert iedere deelnemer een noodstop te maken op zowel normaal als glad asfalt en wordt er een remwegdemonstratie gegeven om je bewustwording van het autorijden te verbreden. Je maakt ook kennis met het gevaar van aquaplaning en leer je in een noodsituatie plotseling uit te wijken op een glad wegdek.

Prijs per persoon: van €159,- voor €59,-

;

Praktische informatie

Locatie

Slipschool Weert
Slipschool Eindhoven
Slipschool Rijssen
Slipschool Lelystad
Slipschool Leeuwarden
Slipschool Den Haag
Slipschool Breda

 

Contactgegevens & reserveren

Website: www.slipcursuswens.nl
Email: info@slipcursuswens.nl
Telefoonnummer: 085-4897651

Handig om te weten

Voorwaarden en deelname

 

Deelname

Deelname aan de slipcursus is alleen mogelijk op de dagen die vooraf geselecteerd zijn door Slipcursuswens (groepen vanaf 4 personen in overleg). Deze zijn te vinden op de website van slipcursuswens (www.slipcursuswens.nl/agenda). Hiervoor dient wel vooraf gereserveerd te worden.

 


 

Extra kosten

Men kan zelf kiezen om het eigen risico van de auto af te kopen voor € 10,- het eigen risico bedraagt € 1.000,-. Het is echter geen verplichting.

 

Voorwaarden

Verplicht 18 jaar en in bezit van geldig rijbewijs B.

Onder voorbehoud van weersomstandigheden

€100 Korting
€159,
00
€59,
00