• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
€10,- voordeel Vanaf €29,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Een ode aan de legendarische Britse band The Beatles in Den Haag en Amsterdam. Deze perfecte live imitatie van een Beatles-concert wil je niet missen, bestel nu jouw tickets met €10,- voordeel!
De beschikbaarheid is afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.

The Cavern Beatles zorgen voor nostalgie in Het Concertgebouw
‘Please Please Me’, ‘Twist and Shout’, ‘Can’t Buy Me Love’, ‘Help!’, ‘Ticket to Ride’, ‘Michelle’, ‘All My Loving’ en ‘Hey Jude’. The Beatles hebben de muziekgeschiedenis blijvend veranderd met hun iconische nummers. In 1969 gaf de Britse popgroep voor de laatste keer een live-concert in de originele bezetting. Toch kan het Nederlandse publiek binnenkort genieten van het unieke geluid dat deze band kenmerkt. Op maandag 9 maart en dinsdag 24 maart treden The Cavern Beatles op in Het Concertgebouw in Amsterdam. Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 maart schitteren ze in het World Forum Theater in Den Haag. Deze groep is dé tributeband van The Beatles. Niet alleen hun uiterlijk maar ook hun stemmen en bewegingen lijken sprekend op die van de originele Fab Four.

Een spectaculaire en authentieke reis terug in de tijd
In een verbazingwekkend levensechte en twee uur durende show, presenteren The Cavern Beatles een werkelijk perfecte live-imitatie van een Beatles-concert waarbij alle bekende songs voorbijkomen. Tot in de kleinste details streven de muzikanten perfectie na. Er worden zelfs originele retro-VOX-versterkers gebruikt voor het optimale effect en de artiesten dragen passende kleding. Ze lijken regelrecht uit de zestiger jaren te zijn weggelopen. Dit maakt het concert van The Cavern Beatles een spectaculaire, authentieke en geloofwaardige reis terug in de tijd. Voor liefhebbers van dit genre is het concert dan ook een ware must-see voorstelling. Maar weinig muzikanten zijn in staat om het kenmerkende stemgeluid van de originele Beatles zo dicht te benaderen. The Cavern Beatles zijn vernoemd naar en volledig erkend door de legendarische club in Liverpool waar de originele Beatles sinds 1961 maar liefst 292 keer optraden. Dit illustreert de uitzonderlijke kwaliteit van het concert. Een optreden van The Cavern Beatles is keer op keer een belevenis. De muzikanten wisselen maar liefst vier keer van kostuum. Licht, geluid en keuze van de songs zijn perfect op elkaar afgestemd. Het hele concert wordt met slechts vier muzikanten uitgevoerd en dat is uniek. Er wordt op geen enkele manier bandmuziek gebruikt ter ondersteuning. The Cavern Beatles zijn – net als de originele Beatles – in staat om op basis van hun muzikale talent en zonder veel technische ondersteuning voor een onvergetelijke avond te zorgen. Tel daar de unieke ambiance van het World Forum Theater en Het Concertgebouw bij op en alle ingrediënten voor een bijzondere voorstelling zijn aanwezig.

MAAK NU JOUW KEUZE VOOR TICKETS VOOR TOPSEATS, RANG 1 OF RANG 2 MET €10,- VOORDEEL!

;

Praktische informatie

The Cavern Beatles

Concertdata en locaties 
Vrijdag 6 maart 2020 om 20.00 uur (Den Haag)
Zaterdag 7 maart 2020 om 20.00 uur (Den Haag)
Zondag 8 maart 2020 om 14.30 uur (Den Haag)
Maandag 9 maart 2020 om 20.15 uur (Amsterdam)
Dinsdag 24 maart 2020 om 20.15 uur (Amsterdam) - UITVERKOCHT

World Forum Theater, Den Haag
Churchillplein 10, 2517 JW
Bekijk hier de routebeschrijving

Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam
Concertgebouwplein 10, 1071 LN
Bekijk hier de routebeschrijving

Prijzen
Den Haag:
Topseats (rang 1+): €59.-
Rang 1: €49,-
Rang 2: €39,-
Rang 3: €29.-

Amsterdam:
Topseats (rang 1+): €64.-
Rang 1: €54,-
Rang 2: €44.-

€10,- voordeel
Vanaf
€29,
00