• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
Uitverkocht

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Minicruise York

loading...

Unieke voorjaarsactie! Geniet samen van een minicruise voor maar €78,-.

Bezoek York en ervaar het historische centrum met Middeleeuwse stadswallen. Sluit je dag af met een warme kop chocolademelk in de beroemde York’s Chocolate Story.

Vanaf de bustransfer plaats loop je richting het centrum over de 3,5 kilometer lange Middeleeuwse stadswallen van York. Wat leuk is aan York is dat het historische centrum alleen toegankelijk is voor voetgangers. Het geeft de stad een knusse sfeer. De smalle straatjes helpen daar ook aan mee. Deze oude ommuurde stad laat dan ook een indruk achter die je niet snel vergeet. Met vier oude stadspoorten in het centrum, de grootste middeleeuwse kerk van Noord-Europa en ook nog een enorm treinmuseum is York een bestemming die je niet mag missen.

TIP: wist je dat York de geboorteplaats van vele chocolade merken is zoals Kit Kat, Smarties, Aero en Terry’s Chocolate York? York’s Chocolate Story is een interactieve attractie die het verhaal vertelt van de beroemde Yorkse chocolade. Zoek daarna daar in de buurt een leuk theehuisje op om te genieten van een English tea met uiteraard een chocoladetaartje.

Je besteedt 2 nachten aan boord van het cruiseschip en ook het vervoer van Hull naar York (en terug) is geregeld, zodat jij de hele dag de tijd hebt om York te ontdekken.

De aanbieding:

✓ Reisdatum tot en met 30 maart 2019 (o.b.v. beschikbaarheid)
✓ Reisduur: 3 dagen
✓ Twee overnachtingen aan boord in een binnenhut met douche & toilet
✓ Alléén te boeken per 2 personen
✓ Vertrek vanuit Rotterdam
✓ Inclusief bustransfer van Hull naar York en terug

Klik hier om de beschikbaarheid te bekijken. Houd deze pagina in de gaten; mogelijk worden hier meer data aan toegevoegd.

Afvaart maandag t/m woensdag: €78,- voor 2 personen* (normaal €130,-)
Afvaart vrijdag t/m zondag: €108,- voor 2 personen* (normaal €170,-)

Handig om te weten

Actievoorwaarden P&O

- Het e-ticket dat je aanschaft is niet het vervoersbewijs. Zodra je het e-ticket ontvangt kun je dit telefonisch omzetten naar een geldig P&O Ferries vervoersbewijs. Het telefoonnummer van P&O Ferries Callcenter vind je op het e-ticket.
- Het e-ticket is geldig voor een minicruise naar York of Leeds voor 2 personen die een 2-persoons binnenhut delen. 
- Het e-ticket dient vóór 29 maart (Leeds) en 31 maart 2019 (York) omgezet te zijn naar een geldig P&O Ferries vervoersbewijs. Na deze datum is het niet meer mogelijk om het e-ticket om te zetten naar een P&O Ferries vervoersbewijs. 
- Het vervoersbewijs is geldig op vertrek tussen 9 oktober 2018 en 29 maart 2019, op basis van eerder aangegeven beschikbare datums. Bekijk deze hier
- Voor andere huttypes, maaltijden, alleen reizen en op andere supplementen geldt een toeslag. Deze toeslag kan direct bij boeken of in de haven op de dag van vertrek voldaan worden. 
- Het e-ticket is niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen. 
- Algemene & promotionele voorwaarden van P&O Ferries zijn van toepassing en zijn online verkrijgbaar op poferries.com.

Zo maak je een reservering

Zo maak jij de reservering:
1. Neem contact op met het P&O Ferries callcenter: 010 - 798 90 06 (openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en zaterdag & zondag van 10.00 - 16.00 uur)
2. Geef jouw code telefonisch door. Deze code vind je op je e-ticket.
3. Bepaal de gewenste bestemming en gewenste/beschikbare reisdatum.
4. Je ontvangt de bevestiging van jouw bestelling per mail (Let op: indien je geen bevestiging ontvangt is de reservering niet gemaakt).