• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Z8 Lunch of Hapjestocht door de Biesbosch

35% korting Vanaf 19,95
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.

Lunch of Hapjestocht door de Biesbosch

Vaar mee langs de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch met de nieuwste rondvaartboot, de Z8, die van alle gemakken is voorzien en geniet van een uitgebreide lunch of hapjes.

De boot ziet er schitterend uit. Het is Nederlands' nieuwsterondvaart- en partyboot die elektrisch vaart. Dat is goed voor het milieu én voor het comfort. Het is heel stil aan boord en vaart trillingvrij. De gasten kunnen hierdoor nog meer genieten van de Biesbosch.

De schipper geeft onderweg uitleg over wat er buiten te zien is. Zo vaar je onder andere langs het nest van de zeearenden en zien we mogelijk ook visarenden en bevers en veel weidevogels. Een unieke mogelijkheid om de Biesbosch van dichtbij te verkennen. Drie uur doorbrengen in een hoogwaardige en comfortabele omgeving die uitzicht biedt op de prachtige natuur van de Biesbosch. 

;

Praktische informatie

Lunch of Hapjestocht door de Biesbosch

 

Locatie

Biesboschweg 2

4924 BB Drimmelen

Nederland

Bekijk de routebeschrijving

 

LET OP!
Dit e-ticket is nog geen reservering. Na aankoop kun je hier een reservering plaatsen. Je ontvangt daarna per mail een bevestiging.

 

TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR

Gekochte tickets zijn geldig op 28 juli, 1 augustus of 8 augustus

35% korting
Vanaf
€29,
95
€19,
95